Skip Navigation

Prostituutio Thaimaassa

Soi Cowboy

Ladyboy? Leidari? Tyttöpoika? Shemale? Transu? Nämä sanat yhdistetään usein puhuttaessa thaimaan prostituutiosta. Matkailijat törmäävät Bangkokissa helposti tyttöbaareihin, joihin houkutellaan asiakkaiksi ulkomaalaisia seksituristeja. Ulkomaalaiset ovat kuitenkin vain osa seksityöläisten asiakaskunnasta. Thaimaassa prostituutiolla on pitkät perinteet omasta takaa. Jo 13-vuotiaat pojat opettelevat seksiä prostituoitujen kanssa, mitä pidetään vain maan tapana.

Ihan ensimmäisenä, kun haukut lapsityötä oletko ajatellut mitä lapsi tekisi siinä tapauksessa jos tehdasta ei olisi? 6 päivää viikossa, 12 tuntia päivässä ja palkaksi muutama euro kuukaudessa. Prostituioidut tulevat usein pohjois-Thaimaasta, jossa elinolot ovat kurjat ja palkkataso surkea. Nämä tytöt löytävät tiensä ns. Freelancer-prostituioiduiksi, jotka koristavat yökerhojen painostavaa tunnelmaa. Bangkok kaupunkina on suuri ja väärä Soi saattaa johdattaa sinut olemaankin ottavana osapuolena antavan sijaan. Hurjat tarinat siitä miten aina jonkun “kaverin kaverilla oli tullut tilanne vastaan jalkovälissä olikin ollut eri pelivälineet” tarina vaihtelee aina loppunsa mukaan, milloin mentiin loppuun asti ja milloin lähdettiin karkuun. Se on varmaa että Bangkokin ja Pattayan kaduilla kulkee vanhoja setiä nuorien poikien kanssa. Seksin myyminen tulisi olla jokaisen oma valinta, ei vanhempien tai ihmiskauppiaan päätös. Jos tarjolla olisi 6€:n kuukausipalkalla töitä tehtaassa, tai 30€ siitä että avaat sakset siedettävän näköiselle länkkärituristille, kumman sinä valitsisit? Mummosi on sairas ja äitisi hoitaa häntä ja raha on tiukilla koko perheellä?

Ottamatta kantaa siihen onko tämä oikein, pitäisikö tätä tukea vai vältellä, setä listaa tässä kokemiaan tai luotettavilta tahoilta kuultua asiaa.

Ottamatta kantaa siihen onko tämä oikein, pitäisikö tätä tukea vai vältellä, setä listaa tässä kokemiaan tai luotettavilta tahoilta kuultua asiaa.
Soi Cowboy
Samaan aikaan Nana Plazan kanssa tunnetuksi tullut Soi Cowboy nimettiin cowboy-hattua pitäneen miehen mukaan joka avasi ensimmäisen baarin 1970-luvulla. Luotettavan baarit ja ei ongelmia. Tilac Bar, Baccar ja Crazy House

Nana Plaza
Tätä paikkaa sanotaan aikuisten huvipuistoksi, eikä suotta. Markkina-alueelle kävellessä tavaraa on myynnissä molemmin puolin, keskellä löytyy mukava istuskelupaikka jossa voi tarkastella eri baarien menoa. Yläkerrasta löytyy shorttarihuoneita, vinkkaaja ei suoraa muistanut hintaa.

Patpong
Tällä alueella tuli tunnetuksi go-go baarit ensimmäisen kerran Vitenamin sodan aikaan. Sihteeriä löytyy joka lähtöön. King’s Castle, BarBar Fetish Club ja The Safari Bar.

Saippuahieronta
Saippuahieronta on huorissa käymisen mersu.Kävelet taloon sisään ja istut mukavasti katselemaan “akvaariota”. Akvaario on lasiseinän takana oleva tila, jossa hierojat ovat näytillä. Nämä paikat ovat paikallisten liikemiesten suosiossa ja usein kauppaa tehdäänkin lasiseinän tällä puolella, jonka jälkeen on mukava siirtyä pesulle. Tyttöjen hinnat vaihtelevat, eivät suinkaan aina kauneuden perusteella, vaan sen mukaan mitä nuoremmalta tyttö näyttää.

Tämä blogikirjoitus tarjoaa hyvää informaatiota thaimaan saippuahierontapaikoista:
https://afarangabroad.com/soapy-massage-bangkok/

Toimitus on kuullut luotettavalta Thaimaan matkaajalta että parhaat “pesulat” löytyvät Pattayalta.

Online-palvelut
https://smooci.com/Be-a-Companion Testattu toimivaksi useita kertoja. Premium-jäsenyys ainakin maksaa.

Sihteeriopisto

Olethan vähintään 18-vuotias siirtyäksesi sivuille.

Anteeksi

Et ole tarpeeksi vanha tälle sivulle

Hienoa!

Sinut uudelleenohjataan sivuille

Voit rekisteröityä

Sihteeriopisto