Parhaat seksinuket ja seksinukkekaupat

Julkaistu 24/04/2023

Seksinukella tarkoitetaan ihmisen näköistä, kokoista ja mahdollisimman paljon oikeata ihmistä muistuttavaa silikoni nukkea, jonka kanssa voi toteuttaa seksuaalisia fantasioitaan. Seksinukkeja on kaiken kokoisia ja näköisiä, mutta tästä arvostelusta on jätetty pois kaikki puhallettavat halpamallit (ihmisen tai lampaan näköiset) jotka eivät oikeasti muistuta ihmistä sen enempää kuin ilmapallokaan. Tässä arvostelussa käydään läpi parhaat netistä löytyvät, kansainväliset, aitoja silikoniseksinukkeja toimittavat nettikaupat.

Seksinukeista yleisesti

Miehet ovat kautta aikojen rakennelleet erilaisia välineitä seksuaalisten tarpeidensa tyydyttämiseksi, millon omenapiirakkaa uunista (American Pie2), milloin puhallettava lammas tai mukana kulkeva fleshlight tasku pillu. Nyt kuitenkin panokset kovenevat ja kokoluokka hyppää taskumallista aidon ihmisen kokoiseen silikoni seksinukkeen. Tämä ei mahdu taskuun, eikä oikein matalan sängyn alle, mutta ei sen ole tarkoituskaan. Seksinuken tarkoitus on muistuttaa ihmistä mahdollisimman paljon kaikilta ominaisuuksiltaan, mitoiltaan, ulkomuodolta, tuntumalta iholla ja myös sisäpuolelta vaginasta ja muista aukoita.

Nuket myös painavat jonkin verran, mutta eivät onneksi ihan niin paljoa kuin vastaavan pituinen ihminen. Tyypillisesti seksi nukke painaa 25-45 kiloa, muutama poikkeusta lukuun ottamatta. Sitä siis pystyy liikuttelemaan kohtalaisen helposti.

Yhteistä seksinukeilla on rakenne ja materiaali

Yhteistä kaikille näille eri valmistajien nukeille on, että materiaalina on 99% tapauksista TPE silikoni (Thermo Plastic Elastomer), joka on hajuton ja allergisoimaton materiaali, sekä hyvin kestävä ja muotonsa pitävä. Nuken runkona toimii metalli kehikko, samaan tapaan kuin ihmisellä luusto. Tässä tukivarressa on myös jäykät nivelet oikeilla paikoillaan, joten nukkeja voi asetella haluamaansa asentoon ja ne pysyvät siinä kohtalaisen hyvin rajummassakin seksissä.

Seksinukkejen kestävyys

Ilmeisesti kuitenkin nuketkin voivat hajota jos niitä käsittelee väärin ja huudattaa kun vierasta sikaa, kuten Kurhisen nukke bordellissa oli käynyt. Täytyy muistaa, että ihmisillä on tapana käsitellä omaa omaisuuttaan paremmin kuin muiden, esimerkkinä vuokra-autot, niitä ajetaan kaasupohjassa aivan miten sattuu. Tästä syystä, vaikka Kurhisen nuket olivat kuluneet muutamassa kuukaudessa ympärivuorokautisessa ajossa pois parhaasta terästään, niin sanotulla normaalilla huolenpidolla nuket kestävät vuosikausia. TPE- Silikoni ei materiaalina kovetu, kuivu tai muutenkaan mene pilalle ajan kanssa, joten jos huolehdit nukkesi pesusta, etkä heittele sitä alas parvekkeelta niin se kyllä kestää pitkään. Alkulätinät sikseen, ja katsotaan mistä saadaan teille innokkaimmille nukkea kotiin mahdollisimman pian!

Parhaat seksinukkekaupat:

1. Joy Love Dolls

Lähdin selvittämään parasta ja suosituinta seksinukkekauppaa kaikkitietävästä Googlesta ja ensimmäisenä ruutuun pamahtaa Joy Love Dolls-niminen nettikauppa vastaavassa osoitteessa joylovedolls.com. Kaupan ulkoasu on selkeä ja heti etusivulla käy heti ilmi minkälaista nukkea on tarjolla; enimmäkseen kaikenlaista!

Bestsellereiden jälkeen kauppa tarjoaa infoa nukeista ja palveluistaan, videoita miten nukkea käytetään ja miltä nukke näyttää oikeassa elämässä ja paljon lisä infoa vielä blogin puolella.

Seksinukke tarjonta Joy Love Doll kaupassa

Tarjonta on hyvin laaja, eri kategorioita on toista kymmentä millä voit hakea mieleistäsi nukkea rintojen tai takapuolen koon perusteella, etnisyyden (musta, eurooppalainen, aasia) kehotyypin (kurvikas, iso takapuoli, laiha) uudet mallit tai miesnuket. Kyllä, miesseksinukke myös, naiset huomio. Löytyy myös muutama eri brandi kenen valmistajan nukkeja on mahdollista tilata.

Pakko sanoa, että nuket näyttävät kyllä todella aidoilta ja hyviltä! Herkässä seisokki tätä kauppaa tutkiessa vaikkakin tuijotan edelleen silikoni nukkea. Ehkä se kertoo jotain tuotteen laadusta, jos ulkoasu saa halutun reaktion aikaan jo kotisohvalla ihmetellessä.

Kaupassa on mahdollista myös kustomoida lähes kaikkia nukkeja tai rakentaa täysin oma nukke alkaen kehotyypin valinnasta ja lisäillessä siihen kaikki palikat haluamallaan tavalla. Vaihtoehtoja nuken tuunaamiseen on kasvoista, irtovagina vai kiinteä, silmien hiusten ja ihon väri, kynsien detailit, kokokehon lämmitys tai vaginan lämmitin, nännien muoto ja väri, pehmeämmät rinnat, vaginan koko, karvoitus vai ilman karvoja, karvojen muoto, suun sisältö, jalat, jolla nukke voi seistä omillaan ja koukkuja joilla nuken voi ripustaa säilöön paremmin, aina shemale-kit eli transu-settiin (lisä penis) asti, jolla saat mistä tahansa nukesta tehtyä myös transun halutessasi. Kaikkea tuntuu siis löytyvän ja on mahdollista valita haluamallaan tavalla.

Toimitusvaihtoehtoina näkyy kaikki suurimmat kuljetusliikkeet (UPS) ja toimitusajaksi luvataan noin 8-25 päivää suomeen, ilman ylimääräisiä tullimaksuja, anonyymissa paketissa ilman logoja. Naapurisi ei siis saa tiedä mitä olet tilannut kotiisi.

Nukkejen hinnat alkavat noin 1000 euron tuntumasta halvimmillaan ja päätyvät noin 2000 euron luxus-malleihin.

Joy Love Doll kaupan loppuarvio

Kokonaisuudessaan vaikuttaa kaikin puolin asialliselta ja siistiltä kaupalta. Tullimaksut maksetaan puolestasi ja voit tilata käytännössä ihan sellaisen nuken kuin haluat, mikäpä sen parempaa. Ei muuta kuin pällistelemään mikä nukke saa sinulla viisarin värähtämään parhaiten ja tilamaan.

+ Parhaat kustomointimahdollisuudet seksi nukkeen

+ Monipuolinen tarjonta nukeissa

+ Verrattain edullinen

2. Silicon Wives

Silikooni Vaimot suoraan suomennettuna, löytyy siliconwives.com. Ulkoasultaan ehkä hiukan pelkistetty kauppa, kuitenkin ihan toimiva. Infoa nukeista ja niiden käytöstä löytyy jälleen kerran paljon. Muutama videokin aiheesta saatu sivuille, jotka kertovat hyvin mistä heidän tuotteissaan on kyse. Käsikameralla kuvattu video heiluu kuin heinämiehellä, joten asteen verran ammattimaisuutta olisi voinut videoon tekoon laittaa.

Nuket vaikuttavat kuitenkin olevan jälleen kerran laatutavaraa ja valikoima ainakin osittain sama kun Joy Love Dolls:lla, johtuen WM dollin brandin nukeista ainakin joita molemmat kaupat myyvät. Kustomointi optioita he tarjoavat kuitenkin vähemmän kuin kilpailevat kaupat.

Silicon Wives lähtöhinnat myös vastaavilla nukeilla ovat monta sataa kalliimmat kuin Joy Love Dolls hinnastossa ja suurin osa näistä nukeista lähteekin 1999 tai 2199 ihan muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta. Malleissa, joita ei muualta saa, hinta voi olla perusteltua, mutta jos naapuri kauppa myy samaa nukkea samalta valmistajalta 400-600 dollaria halvemmalla niin hintaa on vaikea perustella.

Kauppa on sinällään hieno ja toimiva, mutta ei tuo juuri mitään uutta asiakkaalle tarjolle tai ainakaan parempaan hintaan kuin mitä muualta vastaavat nuket ovat saatavilla. Ainoa millä silikooni vaimot voi jotenkin erottua on heillä myytävät torsot, joilta puuttuu sekä jalat että kädet ja sen lisäksi peppu-vagina yhdistelmät joilta puuttuu vielä vartalokin ja saat pelkän lantionseudun reikineen. Torsojen hinnat lähtevät 999 dollarista ja lantion seutu, ehkä näitä voi vielä kutsua masturbaattoriksi enemmin kuin osaksi nukkea, hinnat alkavat 199-299 dollaria vagina-ass combolle ja päättyvät luxus malliin 499 dollaria, joka on isompi ja painavampi malli, joka toki on varmasti realistisempi rakastella.

Yhteenveto Silikooni vaimoista

+ Myyvät torsoja ja lantioita penetraatio rei’illä.

– Keskimääräistä hintavampi

– Ei tarjoa juuri erikoisuuksia

3. SexDolls.com

Seuraavana kauppana google all mighty tarjoaa Sex Dolls kauppaa osoitteessa sexdolls.com. Jälleen kerran heti sivuille mentäessä ruutuun pamahtaa erittäin viehättäviä seksinukkeja vähissä pukeissa. Suurimpana erona edelliseen kauppaan niin valmistajia näyttää olevan muutama brandi enemmän tarjolla, mm, Iron Tech Doll, Z-Dolls, Sino Dolls ainakin.

Kategorioita sexdolls kaupasta löytyy myös muutama enemmän, esim. pregnant (raskaana oleva) ja fantasy (fantasia hahmot) sekä AI Sex Robot- tekoälyrobotti. Tekoäly versio maksaa suurin piirtein tuplat normaaliin nukkeen verrattuna, reilusti yli 3000 euroa ja opasvideon mukaan saat siinä mukana esimerkiksi kalenterihälytykset ja kodinhoitajan sekä psykologisen avustajan ja sihteerin ilman temperamenttia. Tätä kaikkea uskallan hiukan epäillä, jos ei nukke kävele omillaan, (mitä siis 3000 euron nukke ei melko varmasti tee) niin ei se taida kotiakaan hoitaa kovin tehokkaasti. Hieno yritys kuitenkin, johon kuuluu ainakin liikkuvat silmät ja suu tuomaan lisää elävyyttä nukkeen. Jos tarvitset psykologia tai psykiatria niin myös niiden huolien kanssa suosittelemme kääntymään ammattilaisen puoleen eikä seksinuken.

Sexdoll sivustolla myydään myös puhtaasti silikoni seksinukkeja ja TPE nukkea erikseen ja saa myös yhdistettyä näistä toisen pään toisen materiaalin vartaloon, jos näin mielii tehdä. Silikoni nuket näyttävät olevan aavistuksen kalliimpia lähtöhinnoiltaan 1800 euron hujakoilla, kun taas TPE nuket mitä myös Joy Love Doll pelkästään myy, alkavat Sex Dolls kaupassa noin 1270 euron paikkeilla.

Kaikkinensa hieno kauppa, erittäin hyvä valikoima, toimivat sivut kaikkinensa. Verrattuna ensimmäiseen arvoituun kauppaan niin hinnat ovat aavistuksen korkeammat, keskimäärin joitain satasia. Toisaalta valikoimissa on muita brandi valmistajia ja malleja, joita ei muista kaupoista välttämättä löydy. Ehdottomasti tutustumisen arvoinen tämäkin seksinukke kauppa Sex Dolls.

Sex Dolls.com arvio

+ Ehkä jopa paras valikoima

+ Yritys robottinukesta vaikkakaan ei kovin hyvä

– Selkeästi Kalliimpi

4. Real Doll – Kalliimmat Seksinuket

Kolmantena ja hiukan joukosta erottuvana löytyy Real Doll ”oikea nukke” realdoll.com osoitteesta.

Real Dollin nuket ovat jälleen kerran kustomoitavissa päästä varpaisiin, kuten muillakin valmistajilla. Muista valmistajista poiketen heiltä löytyy myös ready-to-ship mallisto, eli valmiiksi tehtyjä nukkeja, jotka saapuvat nopeammin perille, koska sinun ei tarvitse odotella nuken rakentamista vaan he pitävät osaa malleja valmiina varastossa. Tällaista nukkea ei luonnollisesti voi juuri tuunailla enään omaan makuunsa vaan pitää luottaa taitelijan näkemykseen. Hyvä valinta kuitenkin silloin kun on kiire nussimaan ja nuken haluaa nopeasti toimitukseen.

Real Dollien Hinnat

Molemmat mallit, sekä toimitusvalmiit että kustomoitavat nuket alkavat 5999 dollaria tai 6100 dollaria, joka näin äkkiseltään vaikuttaa poskettomalta hinnalta verrattuna kahden edellisen kaupan hinta-haarukkaan 1000-3000 dollarin väliltä. Jos Real Dollin nukkeja katsoo tarkkaan niin ehkä ne muistuttavat oikeata ihmistä ihan pikkiriikkisen enemmän kuin aiemmissa kaupoissa, mutta onko sillä verukkeella perusteltua pyytää kolmin- tai  jopa kuusinkertaista hintaa, se jää teidän päätettäväksenne.

Real Dollin muut erikoiset seksivälineet

Heidän erikoisuutensa on kosketukseen reagoiva bluetoothilla ja puhelin apilla toimilla irtovagina, joka ilmeisesti kertoo ja voihkii oikean oloisesti hellästä kosketuksesta aina orgasmiin asti. Laitteen kerrotaan olevan yhteensopiva minkä tahansa real dollin nuken kanssa, kunhan nukessasi vain on irrotettava vagina. Laitteen nimi on SenseX sensori, joka siis tuntee kun mailasi menee sisään ja kertoo voihkien miten hyvältä se nukestasi voisi tuntua. Riippuen miltä voihkinta kuulostaa tämä lisä voi olla hyvin miellyttävä tai hyvin ärsyttävä. Valitettavasti en vielä päässyt kokeilemaan, mutta muiden nukkejen ääni ja voihkintajärjestelmät eivät ainakaan tähän asti ole vakuuttaneet. Helpompi laittaa alan filmi pyörimään taustalle interwebistä jos haluaa naisen voihkivan kun annat rytmiä nukelle. Saat ainakin helposti vaihdettua soundia vaihtamalla videota. Jos silti haluat SenseX:n real dollin mukaan irtoaa se 500 dollarin lisähinnalla.

Real dollin erikoisuutena on myös oral simulator joka on naisen huulia ja nenää muistuttava masturbaattori joka on täysin nukeista erillään oleva lisä laite. 300 dollarilla saat ”tekosuun”, jossa onkin osittaisia kasvoja muistuttava penetraatio puoli. Hauskannäköinen laite ja varmasti mukava. Tästä oral simulatorista on myös myynnissä – todennäköisesti alkuperäinen- vagina simulator, joka muistuttaa hyvin paljon fleshlightin matkatussua. Sama 300 dollaria hinta lapussa, ja rakenne taitaa olla sisääntuloaukkoa lukuun ottamatta sama kuin oral simulattorissa.

Real Dollin valikoimista löytyy myös naisille RealCock2, heidän mukaansa maailman realistisin dildo, joka kieltämättä kuvissa muistuttaa hyvin paljon oikeata kikkeliä. Realistinen tekopenis, muutamalla eri mitoituksella, ja oikeata ihoa muistuttavalla ulkoasulla irtoaa kätevästi 499 dollarin hintaan.

Real Doll seksinukkekaupan loppusanat

Real Doll kaupassa tuntuu olevan hyviä lisälaitteita ja nuken huoltoon liittyviä tarvikkeita. Nettisivu sinällään on hieno mutta toimii hiukan tahmeasti ja lataa uutta sivua välillä melko kauan. Kiireisemmällä runkkarilla menee hermo tähän latailuun varmasti ja vielä kun näkee pöyristyttävän 6000 dollarin alkaen hintalaput nukelle niin lähtö voi olla lähellä. Jos pelkkä dildo ja tekovagina maksaa luokkaa 300-500 dollaria niin mitään halpaa ei ole odotettavissa tästä kaupasta.

Nuket ja dildot vaikuttavat kuitenkin olevan ensiluokkaisen hyviä ja aidon näköisiä ja siitä syystä halusimme tuoda tämän kaupan esiin yhtenä parhaan nettikauppana. Ei Lamborghini kauppaa jätetä arvostelematta siksi, että heillä on kalliit autot tai väärän värinen ulkoseinä talossa, kunhan tuote on hyvä. Köyhälle kaikki on kallista ja se joka haluaa parasta hintalapusta huolimatta, niin tämä real dollin nukke kauppa on ehdottomasti tutustumisen arvoinen.

+Hyvä tekovagina ja oral simulator

+Poikkeuksellisen aidon näköiset nuket

-Poskettoman kallis

-Hidas ja raskas nettisivu

Loppusanat seksinukeista ja seksistä nuken kanssa

Näillä seksinukkekaupoilla pääset ainakin alkuun etsiessäsi täydellistä kumppania. Toivon, että arvostelu auttaa sinua hahmottamaan vaihtoehtoja eri kauppojen välillä ja pystyt tekemään päätöksen mistä sinä löydät juuri sinulle sopivan nuken.

Miltä tuntuu harrastaa seksiä seksinuken kanssa?

Allekirjoittanut on tietenkin rakastellut seksinuken kanssa useasti, ja ottaen huomioon, että vastapuoli ei puhu, eikä kieltäydy erilaisista asennoista mitä mieleesi tulee ja voit muutenki toteuttaa itseäsi aivan haluamallasi tavalla, haluamanasi aikana, kokemukset ovat olleet erittäin mukavia ja intensiivisiä, sekä ennen kaikkea aidon tuntuisia. Kokemus on hyvin lähellä aitoa rakastelua ja se missä se ei sitä ole, sen ei usein tarvitsekaan olla. Vapaus toteuttaa itseäsi ja haluja juuri niin kuin haluat, kompensoi hyvin sen, että vastapuoli olisi itse aktiivinen ja harrastaisi kanssasi seksiä, joka ei välttämättä aina ole mieleesi. Niin sanottu “huono pano” ei tässä tapauksessa johdu ainakaan kenestäkään muusta kuin itsestäsi, joten jos olet mielestäsi hyvä sängyssä ja saat tyydytettyä itsesi, on nukke loistava valinta jatkaa tällä valitulla tiellä. 

Nuken kanssa rakastelu on miellyttävämpi kokemus kuin noin 50-60% kokemuksista naisen kanssa, riippuen aina toki naisesta. Niin harva kuitenkaan on mitenkään hyvä tai erikoinen sängyssä, tarpeeksi aktiivinen, oikealla rytmillä aktiivinen eikä yli innokas soheltaja joka voi pahimmassa tapauksessa jopa nyrjäyttää kullisi varomattomalla käytöksellään. Nuken kanssa sinä ja vain sinä olet aina kontrollissa, säädät itse liukkauden, rytmin, asennot ja kaiken muunkin.

Jos taas miehet ovat aiheuttaneet pettymyksiä sängyssä sinulle naisena, niin vastaavasti miesseksinukke makuuhuoneessasi korvaa kaikki pienimunaiset, lerppakullit ja muut huonot suorittajat pois jaloistasi ja saat kovaa nukkemunaa millon tahdot.

Vahva suositus molemmille sukupuolille parantamaan omaa seksielämää laadullisesti ja määrällisesti.

sihteeriopisto

Europe

Escorts In Finland