Skip Navigation

Meidän visiomme

Vanhan sihteeriopiston sulkeminen aiheutti Suomessa uutisryppään normaalin kansan silmissä, kun taas seksityötä tekeville se saattoi olla tukiverkoston poistuminen ammatissa jota paheksutaan ja halveksutaan. Sexwork.net ja Sihteeriopisto.net toimivat ammattilaisten kohtaamispaikkana, tukena ja turvana.

Sihteeriopisto on paikka seksityöntekijöille kohdata toisiaan ja kertoa itsestään. Sihteeriopisto ei ota vastuuta profiilien sisällöstä. Alussa avaamme profiilin tehneille keskusteluosion jonka tarkoitus on korvata tämä tärkeä seksialan ammattilaisten kohtaamispaikka, jossa he pystyvät jakamaan kokemuksia, varoittamaan toisiaan ja hakemaan tukea.

Sihteeriopiston tarkoituksena on tarjota kaikki seksiinliittyvä saman katon alta parhaaseen seksiin niin yhdessä kuin yksinkin; ensiluokkaiset escortit, parhaat webcamit, parhaat seksideitit ja käteenvetelypaikat, ammattilaisten seksilelut ja arvostelut parhaista alan ilotaloista eli bordelleista ympäri maailmaa.

Sihteeriopisto on ankarasti ihmiskauppaa ja paritusta vastaan. Sihteeriopisto suosittelee jokaista, joka kokee joutuneensa ihmiskaupan uhriksi tai haluaa keskustella olemaan yhteydessä esimerkiksi Pro-tukipisteeseen: Pro-tukipiste on asiantuntijajärjestö, joka edistää seksi- ja erotiikka-alalla toimivien ihmisten sekä ihmiskaupan uhrien osallisuutta ja oikeuksia.

Sihteeriopisto

Olethan vähintään 18-vuotias siirtyäksesi sivuille.

Anteeksi

Et ole tarpeeksi vanha tälle sivulle

Hienoa!

Sinut uudelleenohjataan sivuille

Voit rekisteröityä

Sihteeriopisto