Skip Navigation

Kuka sinä olet huoraa tuomitsemaan?

Edellisten suomea palvelleiden seksinmyyntisivustojen tai (kauniimmin kerrottuna seuranvälityssvustojen) sulkeminen (esim. sihteeriopisto) sai mediassa paljon huomiota. Miksi aihetta sitten kauhistellaan? Kyseessä on maailman vanhin ammatti. Suomessa oli bordelleja eli ilotaloja 1880-luvulle saakka, jolloin ne kiellettiin. Tämän jälkeen prostituutiota koski erityinen ohjesääntö, joka lakkautettiin vuonna 1907. Prostituution rangaistavuus lakkautettiin Suomessa kokonaan vuonna 1937.Vielä hieman yli sata vuotta sitten prostituutio oli Helsingissä varsin yleistä. Etenkin rikkaampien miesten illanviettoja saatettiin jatkaa bordelleissa tai yksittäisten prostituoitujen luona. Prostituoitujen palveluksia käyttivät myös ylioppilaat, merimiehet ja sotilaat. Helsingissä oli tuolloin selvästi enemmän miehiä kuin naisia, joten maksulliselle seksille oli kysyntää. Enemmistö asiakkaista oli nuoria naimattomia miehiä. Tämä selviää aikansa sukupuolitautitilastoista. Koska tuon ajan käsityksen mukaan masturbointi eli “itsesaastutus” oli luonnotonta ja epänormaalia, seksuaalinen kanssakäyminen hoidettiin bordellissa.

Esimerkiksi Töölössä 1920-30-luvuilla Museokadun ja Oksasenkadun seutuja kutsuttiin Suomen Reeperbahniksi saksalaisen esikuvan mukaisesti. Alueella olevien bordellien ikkunoissa loistivat punaiset merkkivalot, jotta asiakaat osasivat hakeutua prostituoitujen luokse. Nykyisin tuo Elite-ravintolan lähellä oleva seutu on hyvin keskiluokkaista aluetta Helsingissä. Mistä siis tiedät etteivät omat isoisoäitisi ole olleet prostituoituja?

Mitä pahaa siinä sitten on jos joku haluaa tarjota seksiä rahaa vastaan? Ketä hän vahingoittaa toiminnallaan jos hän toimii vapaaehtoisesti? Lopettakaa jeesustelu tästä, se on ammatti siinä missä muutkin. Vuokraako naapurisi asuntoa prostituutioon? Häiritseekö jatkuva läiske naapurissa? Kyseleekö lapsesi miksi eri sedät nipistelevät naapurin tätiä?

“Maailmalta tutut 15 minuutin prostituutiopalvelut ovat tulleet myös Helsinkiin.Lehden haastattelema kokenut rikosylikonstaapeli Kenneth Eriksson sanoo, että ilmiön taustalla ovat romanilaiset ja tsekkiläiset prostituoidut, jotka käyvät kovaa kilpailua ja tällä hetkellä hallitsevat Helsingin prostituutiota.” Toinen uusi ilmiö Helsingissä ovat transsukupuoliset shemale- prostituoidut, joiden parittajia on jo tuomittu oikeudessa.

Kuumottaako Sirpaa ja Tainaa, jos usein thaimaassa vierailevaa avioimiestä onkin kiinnostanu reissulla jokin muu kuin golfaaminen? Mailapelit on voineetkin olla eri pelit, toivottavasti laitoit miehesi kaikkiin sukupuolitautitesteihin ennen kuin antauduit hänelle viimeksi. Ja miehet. Käyttäkää kumia. Antaa kaikkien huorien huorata vaan, eikö niin?

Rehtori

Muita artikkeleita:

Sihteeriopiston sihteerit

Top 10 Webcamit

Top 10 Bordellit Maailmalla

Miten sihteerin kanssa asioidaan

Maksaako Sihteeriopisto jotakin?

Escortit ja deittailu suomessa

Kuka sinä olet huoraa tuomitsemaan?

Riihimäen Bonanza ja syvälammen motelli

Prostituutio Thaimaassa

Suomalaisnaisten seksiturismi ulkomailla

Muita seksisivustoja:

Turskafoorumi

Alastonsuomi

Seksitreffit

Sihteeriopisto

Olethan vähintään 18-vuotias siirtyäksesi sivuille.

Anteeksi

Et ole tarpeeksi vanha tälle sivulle

Hienoa!

Sinut uudelleenohjataan sivuille

Voit rekisteröityä

Sihteeriopisto