Valtiatar Olivia

123 *** *** WhatsApp Me!
Hinnastoni
Hinnastoni
Incall
Out Call
15 Minuuttia
30 Minuuttia
125
1 Tunti
250
12 Tuntia
24 Tuntia
Minusta

Kuka on Olivia? Olen 24-vuotias, nuori Domina, teen pehmeämpiä kuin myös rajumpiakin sessioita. Kanssani on mahdollista päästä uppoutumaan myös tantrahieronnan nautinnolliseen maailmaan.

Nuoresta iästäni huolimatta olen omassa elämässäni ollut alistuvan roolissa vuosia, ymmärrän siis mitä sinä koet ja minua on kehuttu hyväksi ensikertalaisten käsittelijäksi..

Olen seurannut vuosia Villi-Iran tapahtumia. Jos sinäkin olet seuraaja voin sanoa, että rohkaise mielesi, ota yhteyttä ja tule kokemaan tämä kaikki kartanon ihanuus.

Olen pitkä, 177 senttinen ja korkojeni kanssa vieläkin pidempi, ruumiinrakenteeltani hoikka, mutta muodokas. Arkena rakastan harrastaa ilmajoogaa, tankotanssia ja erilaisia ilma-akrobatian muita muotoja. Olen päihteetön satunnaista ruokajuomaa lukuun ottamatta, enkä tupakoi laisinkaan.

Dominana olen leikkisä ja utelias, mutta minussa on myös vakava ja ilkikurinen puoleni. Pidän sekä rajummista että hellemmistä sessioista, aina yhteisistä säännöistä kiinni pitäen. Olen uteliaan kiinnostunut erilaisista ihmisistä ja siitä mikä saa kenenkin koneen käyntiin. Haluatko lähteä kanssani toteuttamaan sessiotoiveitasi? Ymmärrän ensikertalaisuutesi, jännityksen ja uteliaisuutesi tätä maailmaa kohtaan. Puhun sekä suomea että erinomaista englantia.

Hoitoalalla toimiessani olen saanut arkailemattoman kosketuksen ihmisiin, olen sairaanhoitoalan opiskelija. Minulla on myös meikkaaja-maskeeraajan koulutus ja siksi myös ladyjen sekä itseni laittaminen onnistuu oikein näppärästi. Kuvailen itseäni esteetikoksi, minulla on visuaalista silmää ja rakastan laittautumista ja kauniiksi pukeutumista. Luova puoleni pääsee myös esiin sessioissani, siksi rakastan sitä mitä teen.

Odotan yhteydenottoasi ja tapaamisiamme…
Laita rohkeasti mailia [email protected]

www.villi-ira.net/fi/hinnat

Palvelut
Affectionate cuddling
body slide
Costumes
Dirty talk
Disabled clients
Happy ending
Light bondage
Massage
sensual massage only
Sexy lingerie