Tulie Tender

123 *** *** WhatsApp Me!
Hinnastoni
Hinnastoni
Incall
Out Call
15 Minuuttia
30 Minuuttia
120
120
1 Tunti
220
220
12 Tuntia
1000
1000
24 Tuntia
2000
2000
Minusta

(In English below)

Olen mature BBW – aito suomalainen, aikuinen nainen. Olen sekä tulinen että hellä. Nautin, jos otat mut lujaa, mutta tykkään myös hyväillä sinua ja rakastella hellästi. Haluan tietää, mistä sinä nautit, sillä intohimoni on saada tuottaa sinulle nautintoa!

Olen hyvää seuraa muutenkin kuin sängyssä: tykkään keskustella ja olen myös hyvä ja empaattinen kuuntelija. Ja jos juttelu ei kiinnosta, niin sekin käy – voidaan keskittyä seksiin!

Tyylini on naapurinrouvamainen, tietyllä alternative-twistillä: minulla on tatuointeja ja korvissa lävistyksiä. En pukeudu näyttävästi tai paljastavasti. En myöskään meikkaa.

Tehdään yhteisestä hetkestä juuri sellainen kuin sinä haluat: tulinen tai hellä, tai vaikka molempia!

HUOM! Seuraavat palvelut lisähinnalla:
Anaali – 50 e
2 miestä – 100 e
Pariskunnat – 100 e

❗ Huomioithan seuraavat ehtoni: ❗

Yhdynnät aina kondomilla. Suihinotto vain kondomilla. Aktiivinen rimmaus suojattuna. Nuoleminen halutessasi ilman suojaa.

Incall-palvelu on saatavilla rajoitetusti ja vain etukäteen sovittuna.

Ilmoituksessa näkyvien hintojen lisäksi veloitan matkakuluina 0,53 e / km / suunta, jos matka on yli 5 km Joensuun keskustasta.

💖💖💖💖💖

I am a mature, authentic BBW Finnish woman. I’m both fiery and tender. I love if you take me hard, but I also enjoy caressing you and making love to you tenderly. I want to know what brings you satisfaction: my passion is to pleasure you!

I’m good company even outside the bed: I enjoy a good conversation and I also am an empathetic listener. And if you’re not into talking, that’s fine too – we can concentrate on the sex!

The lady next door describes my style quite well, with a little alternative twist: I have tattoos and piercings in my ears. I don’t wear showy or revealing clothes. I also don’t wear make-up.

Let’s make our shared moment just the way you want: fiery or tender – or both!

N.P! There is an additional cost to the following services:
Anal – 50 e
Two men – 100 e
Couples – 100 e

❗ Please pay attention to my conditions: ❗

Penetration always with a condom. Blowjob only with a condom. Rimming (giving) with protection. Cunnilingus without protection, if preferred.

The incall service is available on a limited basis and only when booked in advance.

In addition to the costs presented in this ad there is an additional cost on travelling: I charge 0,53 eur / km / leg, if the distance is more than 5 km from Joensuu city center.

Palvelut
Affectionate cuddling
Affectionate kissing
Anal
Balls licking
Blow job
body slide
Cum on body
Deep French kissing
Dirty talk
Doggy style
Double penetration
Girlfriend experience
Happy ending
Overnight stays
Passionate kissing
Sexy lingerie