Squirttaava BunnySamara etsii panoseuraa

Hinnastoni
Hinnastoni
Incall
Out Call
15 Minuuttia
100
30 Minuuttia
150
1 Tunti
250
280
12 Tuntia
1500
1500
24 Tuntia
3000
3000
Minusta

Ciao muru, kiva että löysit tänne! 😉

Tykkään matkustella, ja olisin näillä paikkakunnilla seuraavaksi etsimässä seuraa tuhmiin leikkeihin! Kysele sun paikkakunnan vapaita aikoja rohkeasti etukäteen :3

KUOPIO 28-30.8

HELSINKI 5-6.9

JYVÄSKYLÄ 11-13.9

VAASA 18-20.9

SEINÄJOKI 20-22.9

LAPPEENRANTA 25-28.9

Olen 27v seksinnälkäinen suomalainen nuori nainen ja vailla sun seuraa. Seksi on suurin intohimoni ja toivoisinkin leikkikamua jonka kanssa voisin jakaa kuumia hetkiä harmaan arjen keskellä. Täältä löytyy useita tatuointeja, muutama lävistys (esimerkiksi kielestä, navasta ja nänneistä), ruskea pitkä tukka, herkullinen innie ja vihreät viettelevät silmät. Olen luonnonkaunis ja kurvikas typy, jonka iso ja muhkea pylly saa sut varmasti hurmoksiin. Rakastan kaikenlaista seksiä ja olen seksin suhteen hyvin avoin, paitsi peppuhommat ottavana osapuolena ei kanssani onnistu. Haluan nähdä sut kiihottuneena ja saan siitä parhaat kiksit. Parasta on imee sua, samalla katsoen sun silmiin ja nähdä kun nautit mun käsittelystä. Jos tykkäät oikein märästä meiningistä niin oot oikeassa osoitteessa, koska oon kunnon Squirting Queen. Haluutko kunnon nesteet naamallesi kun oot nuollut mulle orkun? Kanssani se onnistuu. Tykkäätkö että sua dominoidaan, vai tykkäätkö mieluummin ottaa itse homman haltuun? Voin olla sulle isin pikku tyttö tai julma narttu joka pistää sut ruotuun-kumpi vaan onnistuu ja kaikki siltä ja väliltä.

Etsin hyväkäytöksistä, avointa ja naista kunnioittavaa herrasmiestä leikkimään mun kanssa ja pitämään hauskaa. Hyvällä hygienialla, suojaseksillä ja mun rajojen kunnoittamisella pääset maaliin asti-mun kanssa sulla ei tule tylsää. Haluan että tulet täysin omana itsenäsi ilman mitään stressiä. Eletyillä vuosillasi, ihonvärilläsi tai ulkonäölläsi ei ole mitään väliä. Tärkeintä on se, millainen olet sydämeltäsi.

Jos viisari housuissa värähti, nakkaa mulle viestiä kikissä tai sähköpostilla. Kerrothan hieman itsestäsi ja toiveistasi niin sovitaan herkkuhetki. En malta odottaa että pääsen sun alle tai päälle, sivulle tai eteen! Meow 😉

Kik: s4m4r44
Sähköposti: [email protected]
Onlyfans: @ditaddict

HUOM! En vastaa “moikka mitäs sä” viesteihin, ota yhteyttä vaan jos olet aidosti kiinnostunut tapaamaan. En vastaa myöskään kenellekään kuka yrittää tinkiä mun rajoista, eli “ilman kumii?” viestit ei myöskään mene jatkoon. Samalla lailla lisäkuvien kysely vie mun mielenkiinnon samantien, mulla on tarpeeksi itsestäni täällä kuvia enkä lähettele niitä enää lisää. Oharipellet ja runkkarit voi jättää yhteydenotot suosiolla väliin!

Palvelut
Affectionate cuddling
Balls licking
Blow job
Cum on body
Dirty talk
Disabled clients
Doggy style
Girlfriend experience
Happy ending
Light bondage
Overnight stays