Primadonna Laura

123 *** *** WhatsApp Me!
Hinnastoni
Hinnastoni
Incall
Out Call
15 Minuuttia
30 Minuuttia
100
150
1 Tunti
150
200
12 Tuntia
600
24 Tuntia
900
Minusta

Olen 29 -vuotias kaunotar Turusta. Tarjoan maksullista seksiseuraa Varsinais-Suomen alueella. Olen kaunis, seksikäs, söpö, rento, tyttömäinen, ystävällinen, rohkea sekä mukava.

Seksissä pidän sekä tarjoan suihinotosta (ilman kumia ja nielen aina mällit), gfe tyylisestä seksistä, rimmingistä, syväkurkku, rakastelusta ja rajummastakin seksistä pidän kyllä! Ilman kumia saa minulta ja olen puhdas ja terve! Lempi asentoni on lähetyssaarnaaja, sivulta ja doggystyle. Tykkään myös leikkiä esileikkejä.

Olen köyhä, joten minulla ei ole seksileluja tai asuja, kun ei ole edes enää kunnolla vaatteitakaan, kun menetin kaiken häädössä valitettavasti… Ja nyt tarvitsen rahaa, koska olen joutunut aloittamaan kaiken täysin alusta saakka.

Pidän tupakan poltosta, bileistä (mutta en alkoholista), kissoista, vaatteista, meikeistä, omasta ulkonäöstäni ja seksistä.

Arvostan kauneutta, viisautta, hyvyyttä, rakkautta, lojaaliutta, rohkeutta, söpöyttä, ystävällisyyttä, jaloutta, empaattisuutta, herkkyyttä, komeutta jne.

Mittani ovat 155cm pitkä ja painan noin 65-70kg ja minulla on isot ja luonnolliset DD -kupin rinnat. Alapääni on ajeltu.

Palvelut
Affectionate cuddling
Affectionate kissing
Anal
Balls licking
Blow job
body slide
Costumes
Cum in mouth
Cum on body
Cum To Face
Deep French kissing
Dirty talk
Disabled clients
Doggy style
Double penetration
Girlfriend experience
Happy ending
Light bondage
Massage
Overnight stays
Passionate kissing
sensual massage only
Sexy lingerie
Strip tease