Premium-Eve

Hinnastoni
Hinnastoni
Incall
Out Call
15 Minuuttia
30 Minuuttia
140
1 Tunti
225
12 Tuntia
1600
24 Tuntia
Minusta

Seksuaalisesti erittäin kokenutta, keskustelutaitoista ja tietysti hyvännäköistä seuraa itsestään huolta pitäville 18-60-vuotiaille miehille.
Olen erityisen hyvä valinta, jos haluat opettajan, joka avaa sinulle seksuaalisten nautintojen maailmaa, sekä silloin, jos etsit taatusti hyvää seksiä mihin vain tilanteeseen.
Takapuoltani on sanottu eeppiseksi ja omaan myös erittäin kauniit, hoikat jalat ja kivat tissit. Olen sporttinen, 160/58, ja minua luullaan monta vuotta nuoremmaksi.
Kysy ihmeessä lisää palveluistani! 😘 Tällä hetkellä tapaan asiakkaitani hotelleissa ja heidän omissa asunnoissaan. Kondomin käyttö on ehdoton, samoin hyvä hygienia, päihteettömyys ja käytöstavat.

I’m highly educated, intelligent, experienced, and a very good looking date especially for business man visiting Helsinki regularly etc. If you wanna have a company you can trust in surprising occasions too, that’s me!
My butt is discribed as epic, and in addition to it I have great legs and very nice tits. I have a trained body, 160/58.
I’m especially interested in making long-term escort services where I can be the trusted partner for your needs.
Please don’t hesitate to ask for more information about my services and personality. 😘

Palvelut
Affectionate cuddling
Anal
Balls licking
Blow job
Cum on body
Cum To Face
Dirty talk
Doggy style
Girlfriend experience
Happy ending
Overnight stays
Passionate kissing
Sexy lingerie
Strip tease