Pioninpunainen

123 *** *** WhatsApp Me!
Hinnastoni
Hinnastoni
Incall
Out Call
15 Minuuttia
30 Minuuttia
150
1 Tunti
200
12 Tuntia
24 Tuntia
Minusta

Hei ihana !
Haluaisin keskittyä kiireettömästi ja sataprosenttisesti sinuun. Seksi mun kanssani on kiihkeää ja intohimoista, ja sen myös kuulee kun mä nautin. Rakastan suudella, olla sulle hellä ja tuottaa nautintoa. Sytyn muistakin jutuista, joten kerrothan rohkeasti mitä sulla on mielessä. Kun olet lukenut profiilin, lopusta löytyy vielä mun yhteystiedot.

Missä?
Joensuussa ja harvakseltaan myös Pirkanmaalla. Voin tulla luoksesi tai varaamaasi rauhalliseen paikkaan, jossa voidaan rauhassa nauttia toistemme seurasta, esimerkiksi hotelliin.

Mitä sisältyy?
Tapaaminen on lähtökohtaisesti girlfriend experience, mikä tarkoittaa mulle läheisyyttä ja yksilöllistä kohtaamista. Haluan että tunnet olosi rennoksi mun seurassa. Arvostan avointa kommunikaatiota ja haluan kysyä suoraa mikä tuntuu hyvältä ja mihin saa koskea. Ohjaan sua mielelläni sen kanssa, millaisesta kosketuksesta nautin. Tärkeintä on, että meidän kemiat olisi kohdillaan ja nautitaan toistemme seurasta. Käytän aina suojaa niin yhdynnässä kuin suuseksissäkin.
Tapaamiselle ei ole mitään varsinaista kaavaa, vaan riippuu paljon siitä mitä toiveita sinulla on. Kerrothan siis jo ensimmäisessä viestissä ajatuksiasi ja toiveitasi. Voidaan tapaamisella esimerkiksi käydä treffeillä ulkona, olla lähekkäin, jutella, suudella ja harrastaa seksiä. Olen avoin monenlaisille leikeille, mutta palveluihini ei kuulu raju bdsm, anaaliseksi tai erilaiset eriteleikit.

Minä
Olen avoin, empaattinen ja helposti lähestyttävä nuori nainen. Haluan olla toisen kanssa 100% läsnä, ja aito kohtaaminen on mulle tärkeää. Vartaloltani olen pitkä (177cm) ja pehmeä, pluskokoinen nainen. Mulla on punertavat hiukset, muutamia tatuointeja ja käytän silmälaseja. Nännilävistys löytyy, ja upeat pehmeät rinnat. Olen hyvä keskustelija ja kuuntelija, ja joskus tykkään uppoutua pohtimaan syntyjä syviä. Luovuus on minulle lähellä sydäntä, nautin maalaamisesta, tanssista, elokuvista, taiteesta ja hyvästä ruuasta. Olen korkeakoulutettu.

Hinta
Hinta määräytyy aina varatun ajan mukaan. Palvelujeni hinta on 200€/h, tästä poiketen puolituntinen on 150€. Maksu tapahtuu tapaamisen alussa käteisellä, voit myös jättää mulle maksun kirjekuoreen.

Tapaamisen sopiminen
Sovitaanhan tapaaminen hyvissä ajoin etukäteen. Voit viestitellä mun kanssa sähköpostilla, kikillä tai whatsapilla, yhteystiedot löytyy alhaalta. Kun otat minuun yhteyttä, esittele itsesi, kerro missä haluat tavata ja mitä toiveita sinulla on tapaamiselle.

Miten varautua?
Sinun ei tarvitse muuten varautua tapaamiseen kuin varata käteinen valmiiksi ja tietty huolehtia hyvästä hygieniasta. Tuon mukanani suojat ja liukkarit.

Yhteystiedot:
Sähköposti: [email protected]
Kik: Pioninpunainen
Puhelinnumero: 0408543903 (Vain whatsapp, en vastaa puheluihin!)
Kerrothan viestissä vähän itsestäsi, missä haluat tavata ja mitä toiveita sinulla on tapaamiselle. Odotan innolla viestiäsi 🧡

Palvelut
Affectionate cuddling
Affectionate kissing
Blow job
Cum on body
Deep French kissing
Dirty talk
Disabled clients
Doggy style
Girlfriend experience
Massage
Passionate kissing
Sexy lingerie