Mukavaa seuraa Lahdessa.

Hinnastoni
Hinnastoni
Incall
Out Call
15 Minuuttia
80
30 Minuuttia
200
270
1 Tunti
300
370
12 Tuntia
24 Tuntia
Minusta

Olen kiltti, rauhallinen, elämäniloinen optimisti. Vaaleat hiukset, siniset silmät, lävistyksiä kasvojen alueella. 168/75. Tarjoan palveluita vanhemmille herrasmiehille. Sinulta odotan, että olet Suomalainen, asiallinen, kiltti, savuton herrasmies, joka kohtelee muita hyvin. Luottamus puolin ja toisin. Vain turvaseksiä , kondomin käyttö pakollinen myös suuseksissö jos olen antava osapuoli. Sinulta pitää löytyä kumit. Tästä en jousta joten ei poikkeuksia. Yöseuraa en tarjoa ollenkaan joten ethän ehdota sellaista.

Jos olet kiinnostunut palveluistani niin ota yhteyttä sähköpostilla. Kerro vähän itsestäsi, viestissä tulee olla ainakin ikäsi, ja toiveet tapaamiselta. Laita myös ekassa viestissä ajat milloin sulla on mahdollisuus päästä tapaamaan minua niin katson miten mulla on aikaa. Olen sopimuksen mukaan sitten tavattavissa jos sopiva aika löytyy. Aika pitää varata hyvissä ajoin, viimeistään pari päivää aikaisemmin kello 12 mennessä. Viikkoa pidemmälle en ota varauksia vastaan.

Varausmaksu on 100 € mikä pitää suorittaa samalla kun varaat ajan, se vähennetään lopullisesta hinnasta. Jos perut jostain syystä niin varausmaksua ei palauteta ja jos teet oharit niin uutta mahdollisuutta ei tule. Ethän tingi hinnoista. Kun aika on sovittu niin odotan, että tulet ajoissa paikalle, jos jostain syystä myöhästyt vähän niin sinun pitää ilmoittaa siitä.

Teen aikalailla vaan perusjuttuja, en erikoisuuksia, en anaalijuttuja enkä alistamisjuttuja joten ne voit unohtaa.

Jos täytät kriteerit ja hyväksyt ehtoni niin ota yhteyttä. En vastaa puutteellisiin viesteihin enkä sellaisille jotka ei täytä kriteerejä. En lähettele kuvia. Kunnioitathan yksityisyyttäni, et kysele turhia kysymyksiä etkä tuhlaa aikaani. Kuulumisiin! 🙂

Palvelut
Affectionate cuddling
Balls licking
Blow job
Cum on body
Disabled clients
Happy ending