Laura S

Hinnastoni
Hinnastoni
Incall
Out Call
15 Minuuttia
30 Minuuttia
1 Tunti
200
12 Tuntia
24 Tuntia
Minusta

Hei! Olemme tamperelainen 28- vuotias biseksuaali nainen, olemukseltani naisellinen ja otteissani rauhallisen määrätietoinen. Tarjoan yhdessä kumppanini kanssa BDSM-sessioita, joihin voi sinun toiveidesi mukaan sisällyttää mm. piiskaamista, aistileikkejä, nöyryyttämistä, sträppäystä ym. Kuulen erittäin mielelläni erilaisista fantasioistasi ja fetisseistäsi, joita voimme mahdollisuuksien mukaan toteuttaa yhdessä turvallisessa ympäristössä. Teen myös nautinnollisia öljyhierontoja, joihin voidaan sisällyttää myös muuta. Huomioithan ystävällisesti, että yhdyntä ja suuseksi eivät normaalisti kuulu tarjontaan. Tykkäämme kumppanini kanssa kuitenkin kovasti nautiskella toisistamme arvostavan yleisön edessä.

Perussession hinta on 200e/tunti. Siihen on mahdollista sisällyttää myös sträppäys tai eturauhashieronta, jolloin hintaan lisätään 50 euroa. Samoin Hand job jommankumman tai kummankin kädellä on 50 euroa lisää perushintaan. Öljyhieronnan hinta on 150 euroa/tunti. Tuntia pidemmät ja lyhyemmätkin ajat ovat neuvoteltavissa.

Tapaamiset järjestyvät luonamme Tampereen ydinkeskustassa. Kaikki keskustelut ja tapaamiset ovat ehdottoman luottamuksellisia.

Jos jokin yllä herätti kiinnostuksesi, ole yhteydessä!

Palvelut
Happy ending
Light bondage
Massage
sensual massage only
Sexy lingerie