Halukas 24v Suomineito

123 *** *** WhatsApp Me!
Hinnastoni
Hinnastoni
Incall
Out Call
15 Minuuttia
120
30 Minuuttia
120
1 Tunti
150
12 Tuntia
24 Tuntia
Minusta

Moikka!

Mä olen tavallinen, sosiaalinen, rento, halukas ja luotettava 24-vuotias opiskelijanainen Järvenpäästä. Haluaisin tutustua uusiin ihmisiin, myös makkarin puolella. Mulle nautinto kummallekkin osapuolelle on tärkeää. Rauhallisesti edeten tai vähän villimmin, oman valintasi mukaan. Erityisesti suuhommat, käsipeli, läheisyys ja toiveidesi mukainen seksi sytyttää.
Oon 175cm pitkä, plus-kokoinen, kurvikas ja punahiuksinen. Huolehdin itsestäni, oon siisti, hygieeninen ja laittautunut. Mun kanssa ei tule kiusallisia hetkiä ja mahdollinen jännityskin laantuu varmasti nopeasti.
Olen seksuaalisesti aika avoin ja kokeilunhaluinen, joten kaikkea saa ehdottaa.
Mut saa kiinni whatsappista ja tekstiviestitse numerolla 0449376514, sekä Kik messengeristä nimimerkillä marsuliininen. Ota rohkeasti yhteyttä, sovitaan treffit ja pidetään hauskaa!

Etsin yli 30-vuotiasta, kevyttä seuraa (miksei pidempiaikaistakin kemioiden mahdollisesti kohdatessa). Toivottavasti olet herrasmies, omaat käytöstavat, et tee ohareita ja pidät sovitusta kiinni 🙂
Huumorintaju on pelkkää plussaa!
TAPAAN VAIN KANTASUOMALAISIA!

Järki päässä ja kunnioitus toista kohtaan on aikalailla kaiken a ja o. Tärkeintä on, että tapaamisista jää kaikille hyvä fiilis!

Treffit vain Järvenpäässä ja päiväsaikaan, omien muiden menojen mukaan. Yhteydenotot myös vain päiväsaikaan 🙂

Palvelut
Affectionate cuddling
Affectionate kissing
Balls licking
Blow job
Cum on body
Deep French kissing
Doggy style
Girlfriend experience
Light bondage
Passionate kissing