Trans Poju

Hinnastoni
Hinnastoni
Incall
Out Call
15 Minuuttia
30 Minuuttia
100
100
1 Tunti
200
200
12 Tuntia
2400
2400
24 Tuntia
Minusta

Horokesä on ohi, mutta horoilu vaan jatkukoot.
Olen 21-vuotias transmies opiskelija joka asustelee Tampereella. Olen tehnyt online seksityötä jo kaksi vuotta, mutta ajatus tuntemattomien ihmisten panemisesta kiihottaa minua älyttömän paljon joten haluan tuoda työni myös tälle rintamalle!

Eniten minua sytyttää anonyymiys ja uusien ihmisten kohtaaminen. Omaan kattavan valikoiman seksileluja, köysiä sekä muita välineitä joista voit vapaasti minulta kysellä. Olen pääasiassa submissive ja bottom! Omistan strap-on valjaatkin, joten sen sijaan että panisit minua voinkin panna sinua.

Minulle sopii hyvin kaikenlainen penetraatio ja kaikki reikäni ovat käytettävissä, kunhan esimerkiksi anaalista sovitaan etukäteen jotta voin prepata. Suutelemiseen en suostu. Olen biseksuaali, joten yhteydenottoja otan vastaan kaikilta ihmisiltä, ikänä kuitenkin rajaan että sinun tulisi olla yli 20-vuotias.

Minulta saa kyllä myös tilattua videoita, kuvia yms. kun hinnasta sovitaan.

Olen 160cm pitkä, moni sanoisi kehoani chubbyksi ja omaan sen täysin! Transmiehenä varustuksestani ei löydy oikeaa pippeliä, mutta mulla on niitä monta kaapissa. Olen hyvin pehmeä ja karvainen, jos haluat minusta sileästi sheivatun veloitan siitä lisähintaa. Hiukseni ovat hyvin lyhyet. Kanssani voit keskustella asiasta kuin asiasta ja tietää, että olen siinä hetkessä täysin sua varten!

Kiinnostuitko minusta? Ota yhteyttä ja jutellaan! En tapaa lyhyellä varoitusajalla vaan haluan varmistaa että olemme molemmat samalla viivalla jotta molempien turvallisuus on taattu. Tampereen ulkopuolelle matkustamisesta veloitan erillisen summan, riippuen kohteesta ja matkan pituudesta.

Ehtoni:
– Maksaminen käteisellä tapaamisen alussa.
– Kondomin käyttö on pakollista.
– Tapaamiset onnistuvat luonani tai hotellissa.

onlyfans.com/kinkysweetelias

Palvelut
Anal
Balls licking
Blow job
Costumes
Cum on body
Cum To Face
Disabled clients
Doggy style
Double penetration
Light bondage
Massage
Overnight stays
Sexy lingerie
Strip tease