Anna Mansikka

Hinnastoni
Hinnastoni
Incall
Out Call
15 Minuuttia
30 Minuuttia
1 Tunti
12 Tuntia
24 Tuntia
Minusta

Tässä 25-vuotias nainen Tampereen seudulta, luova ja avoinmielinen henkilö. Etsin seuraa intohimoisiin tapaamisiin. Olen innokas, älykäs ja helposti lähestyttävä. Nautin monenlaisista hauskoista ja erikoisista asioista, mutta en alistu. Toisaalta, pidän myös vaniljaa maistuu mun kanssa mainiosti. Olen kiinnostunut taiteesta, filosofiasta ja ihmismielestä enemmän kuin aspatyöstä, joten viihdyn täällä :3

Koko elämäni aktiivinen ja hoikka. 170/56/70D Puolipitkat ruskeat hiukset, maukas tiukka pillu, luomutissit ja sirot sääret. Puoliks suomalainen, toinen puoli Slovakiasta.

Oon toiminut stylistinä, meikkaajana ja tyttökaverina miehille, jotka haluavat tutustua omaan feminiiniseen puoleensa ja tein myös nudistisiivoojan työtä asiakkaiden luona. Voidaan jutella noista asioista, mikäli kiinnostaa.

Tampereella, mutta ajoittain saatat löytää minut myös pääkaupunkiseudulta tai jopa muualta. Suunnittelen hankkivani oman paikan lähitulevaisuudessa, mutta toistaiseksi voimme sopia tapaamisista joko sinun luonasi tai hotellissa.Etsin miestä, joka kunnioittaa naisia ja pystyy tarjoamaan tapaamisillemme sopivan paikan. Hygienia ja hyvät käytöstavat ovat minulle tärkeitä. Samoin kondomin käyttö.

Palvelut
Affectionate cuddling
Affectionate kissing
Balls licking
Blow job
Costumes
Cum on body
Cum To Face
Deep French kissing
Dirty talk
Disabled clients
Girlfriend experience
Massage
Overnight stays
Passionate kissing
Sexy lingerie