Suomi24 Treffit

treffit24

Suomi24 Treffit - Treffit24

on suomalainen deittisivusto, joka on perustettu vuonna 2001. Se on yksi Suomen suurimmista ja suosituimmista treffisivustoista, jolla yli 1,5 miljoonaa rekisteröitynyttä käyttäjää

Arvostelut:

5.0
Rated 5.0 out of 5
5.0 out of 5 stars (based on 1 review)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Treffit24 - Suomalaisten kestosuosikki

Suomi24 Treffit on suomalainen deittisivusto, joka perustettiin vuonna 2001. Se on yksi Suomen suosituimmista ja suurimmista treffisivustoista, jolla on yli 1,5 miljoonaa rekisteröitynyttä käyttäjää. Sivusto tarjoaa yhteisöllisen ja helppokäyttöisen alustan ihmisten kohtaamiseen ja uusien kontaktien löytämiseen.

Sivuston ominaisuudet:

Suomi24 Treffit -sivustolla voit luoda oman profiilin, lisätä kuvia, etsiä muita käyttäjiä hakutoiminnon avulla ja lähettää heille viestejä. Sivustolla on myös maksullisia lisäpalveluita, kuten profiilin nosto. Maksullisten palveluiden avulla voit parantaa näkyvyyttäsi sivustolla ja saada lisää yhteydenottoja muilta käyttäjiltä.

Käyttäjäkokemukset:

Käyttäjäkokemukset Suomi24 Treffit tai Treffit24 -sivustolla vaihtelevat positiivisista negatiivisiin. Monet käyttäjät ovat löytäneet sivuston kautta uusia ystäviä, seksiseuraa ja jopa elämänkumppaneita. Toisaalta jotkut käyttäjät ovat kokeneet pettymyksiä huijausyritysten tai ei-toivottujen yhteydenottojen takia. Sivustolla on kuitenkin nykyään tiukat käyttöehdot ja valvonta, minkä ansiosta epäasialliset käyttäjät pyritään pitämään kurissa. Huijausyrityksille on nollatoleranssi!

Käyttäjäkunta ja tilastotietoja:

Suomi24 Treffit -käyttäjien ikäjakauma on laaja, mutta erityisen suosittu sivusto on 18-29-vuotiaiden nuorten aikuisten keskuudessa, jotka muodostavat noin 40% käyttäjistä. Sekä miehiä että naisia on sivustolla suunnilleen yhtä paljon.

Yhteenveto:

Suomi24 Treffit on monipuolinen ja suosittu deittisivusto, joka tarjoaa mahdollisuuden löytää niin ystävyyttä kuin parisuhdettakin. Vaikka käyttäjäkokemukset vaihtelevat, sivuston suuri käyttäjämäärä ja jatkuva suosio todistavat sen olevan merkittävä toimija suomalaisessa deittisivustokentässä.

Edelliset Treffit sujuivat hienosti ja mukavaa oli vaikka paineita en päässytkään purkamaan.. Sitä edelliset päättyivät mallikkaasti rajuun yhdyntään.

Jukka 43v Mies

Tulee mieleen useampikin kokemus. Ensinnäkin, olen seksihullu ja kyltymätön tapaus. Viime viikolla 3 munaa yhtäaikaa ja hymy on leveänä 😉 Terkuin Horoilijasi <3

horotyty 24v
Horoilija 24v Nainen