Skip Navigation

ALASTONSUOMI.COM

Alastonsuomeen liittyminen on ilmaista ja ilman liittymistäkin näkee osan sivusta. Rekisteröitymällä pääset jo pidemmälle ja maksamalla vip-jäsenyyttä näet kaiken sisällön. Amatöörien alastonkuvia ja videoita löytyy tuhatkappalein, sekä henkilöt ilmoittavat profiileissaan etsivätkö he seuraa vai eivät, yksin vai yhdessä ja missä tarkoituksessa. Novelleja, top-listaukset kaikissa kategorioissa. Ei maksullista seuraa. Profiilit vaikuttavat olevan aitoja. Foorumi vaikuttaa olevan kohtalaisen suppea, mutta enimmäkseen asiallista tekstiä.

Alastonsuomi.com on huomattavasti miellyttävämpi sivu kuin seksitreffit.fi. Suhteellisen paljon penistähän tuossa näytössä on kun sivuille läväyttää sisälle. Ainakaan ulkoasu ei ole varastettu tetriksestä värimaailma mukaanlukien. Silmiä ei särje ja tutkintaa voidaan jatkaa.

Kuvat

Kuvien alasvetovalikosta löytyy: uudet, parhaat, suosituimmat, uudet käyttäjät, arkisto, online käyttäjät ja viikon top 25. Parhaa -napista aukeaa jo tepuja (teinipilluja), eli huonommissakin paikoissa on tullut pyörittyä muna kädessä. (Kuten Stockmannin hullut päivät). Näihin pikkupilluihin tekisi jo mieli telakoitua oikein toden teolla. Klikkaa nimimerkkiä ja pääset profiiliin. Et näe profiilista tarkempia tietoja vielä, vaan sinun pitää rekisteröityä. Tämä on ilmaista ja vain VIP maksaa. Sisäänkirjautuneille näkyy jo enemmän tietoa näistä Naantalin toivoista. Seuranhaku, siviilisääty, kenestä käyttäjä on kiinnostunut, paikalla, paikalla viimeksi, lisää suosikiksi, lisää ignoreen, pyydä kaveriksi ja näytä viestihistoria.

Parhaissa löytyy todella paljon tehtävää pakaraa, pareja naimassa ja etsimässä seuraa. Täältä löytyy videoita joissa mies katsoo vierestä kun omaa muijaa pannaan lujaa isokyrpäisen stunttikullin toimesta. Rankka meininki ja nämä vaikuttavat olevan aitoa kamaa. Vahva suositus käydä muna kädessä jos et ole ostamassa seksiseuraa.

Videot

Videot näkyvät ainoastaan VIP-jäsenille, mutta tämäkin on rahanarvoista. Vuoden jäsenyys irtoaa 20€ hintaan, joten jos toisten kotivideot kiinnostaa suomesta, on tämä paikkasi. 

Keskustelu

Kattava keskustelupalsta ja huomattavasti mukavampi kuin seksitreffien vastaava.

Klubit

Klubeilta löytyy erilaisia alajaostoja joita voi käyttää seuranhakuun. Sivusto ei ilmoita maksullisesta seksistä, vaan toimii vitunkuvien lähettelyyn samanhenkisille.

Sihteeriopisto suosittelee kuitenkin etsimään panoseuran jostain muualta, joko tilamaalla naisen varmuudella kotiin pientä maksua vastaan etusivun tarjonnasta tai etsimään panokaverin esim täältä:

Sihteeriopisto

Olethan vähintään 18-vuotias siirtyäksesi sivuille.

Anteeksi

Et ole tarpeeksi vanha tälle sivulle

Hienoa!

Sinut uudelleenohjataan sivuille

Voit rekisteröityä

Sihteeriopisto